Hvad siger kunderne

Mia har en organisatorisk tilnærming, og er meget direkte i sin taleform. Hun utfordrer oss, og det er helt nødvendig for å bringe vår bedrift fremover!

ANN-KIRSTI SEIERSTEN
HR Director, Dokka Fasteners

Mia er en enormt dygtig formidler, som ikke lægger fingrene i mellem, i forhold til at uddele ansvaret for at en forandringsproces skal lykkes, til både ledelse og medarbejdere. Mia bruger sin erfaring og værktøjer til at komme ind bagved for at sikre at det vi har lært på workshoppen, ikke bliver på workshoppen, men at vi tager det med tilbage og arbejder med det i dagligdagen.

FRANK LUNDSBERG
Senior Project Manager, Inspiring Denmark

Vores firma er meget taknemmelig for samarbejdet med Mia, som har forstået at samarbejde med vores organisation på vores bane og på vores præmisser, men også med hendes professionelle tilgang til HR , organisationer og ledelse.

MICHAEL HJORT
Group Business Director, Nordic Transport Group A/S (NTG)

OK har samarbejdet med Mia Tjerrild omkring en uddannelsesdag for vore tillidsvalgte. Temaet for dagen var de roller/ansvar/interesser, som en tillidsvalgt skal varetage.

Mia var meget engageret og formåede at fastholde deltagerne og gøre dem mere bevidste om deres opgaver. Der var fokus på den enkeltes ansvar, motivation og hjælp til at formulere egne udviklingsområder.

EJNER SØRENSEN
Central Kørselschef, OK Benzin

Mia har hos os stået for en rekrutteringsproces, og vi har følt os i trygge, kompetente hænder hele vejen igennem. Hun tog sig tid til at sætte sig godt ind i virksomhedens muligheder og behov, og styrede derefter slagets gang lige fra tegning af medarbejderprofil, udkast til jobopslag, udvælgelse af kandidater og afholdelse af interviews. Det hele blev båret af en god, direkte dialog os imellem – og en hel del gode grin. De varmest anbefalinger herfra.

SØREN ROSS
Ejer, Land Software A/S

Vi har bla. brugt Mia til en personaledag med fokus på vision, værdier og trivsel. Mia satte sig godt ind i vores organisation, kunder og opgaver, og ledte os igennem en god dag, som både gav plads til refleksion og eftertænksomhed, diskussioner, gode grin og svesken på disken-snak. På én gang med styring og fokus på, hvad vi skulle nå på dagen, men samtidig også med plads til ændringer og dét som opstod undervejs. Jeg kan derfor varmt anbefale Mia.

BIRGITTE HEE OLESEN
Direktør, Inspiring Denmark

toender-kommune

Mia er et nysgerrigt menneske, som evner at bringe nye vinkler på de udfordringer der kan opstå imellem relationer, målet er ikke kun et svar, men mere veje til at forandringsprocessen kan lykkedes. Veje som kan betrædes af både ledelse og medarbejdere. Mia bruger hendes positive energi og processuelle kompetencer til at komme ind til kernen af det der er vigtigt at få frem og bearbejdet.

Generelt er Mia stærk i at få processen rammet ind mod et målbart resultat.

LARS MØLDRUP
Stabschef, Tønder kommune